Emniyet Müdürlüğü otoparkında yangın paniği

Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ndeki blokların altında bulunan kapalı otoparkta yanan bir araç, paniğe neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürlüğü otoparkında yangın paniği

Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ndeki blokların altında bulunan kapalı otoparkta yanan bir araç, paniğe neden oldu. İtfaiye yanan araca müdahale etti ancak araç tamamen kullanılmaz hale geldi.

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü A blok altında bulunan kapalı otoparkta saat 14.10 sıralarında 13 AB 032 plakalı bir araç henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Otoparkta bulunan polis memurları bir yandan itfaiyeye haber verirken bir yandan da yanan aracı kendi imkanları ile otopark çıkışına kadar itekledi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürmek için müdahale etti. Ancak otoparkın hemen girişine kadar çekilen araçtan çıkan yoğun duman, itfaiye ekiplerinin müdahalesini güçleştirdi. Yangın diğer araçlara sıçramadan söndürülürken yanan araç tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında aracın yakıt deposundan olduğu anlaşılan patlama sesleri, kısa süreli paniğe neden oldu. Bazı polis memurları da binadan inerek olay yerinde merakla yangının söndürülmesini izledi. CİHAN

Yorumlar