Emniyet huzur toplantısı düzenledi

İskenderun Polisi, Yunus Emre Mahallesi Taziye Evinde, mahalle muhtarı ve sakinler ile bir araya geldi. Toplantıda çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinlerinin yanı sıra İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı, Toplum Destekli...

Google Haberlere Abone ol
Emniyet huzur toplantısı düzenledi

İskenderun Polisi, Yunus Emre Mahallesi Taziye Evinde, mahalle muhtarı ve sakinler ile bir araya geldi. Toplantıda çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinlerinin yanı sıra İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ve birim amirleri de hazır bulundu.

Toplum-polis ilişkilerini geliştirmek, suçla mücadeleyi güçlendirmek ve polislik hizmetlerinde toplumun güvenlik memnuniyetini yükseltmek, vatandaşın istek ve şikâyetlerini tespit ederek güvenlik sorunlarını çözüme kavuşturmak amaçlarına yönelik yapılan huzur toplantısında; İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri; genel güvenlik, ikametten hırsızlık, iş yerinden hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler konusunda muhtar ve mahalle sakinlerini bilgilendirdiler.

Toplantıda söz alan İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı, ilçenin asayiş ve güvenliği için halkla birlikte çalışmak istediklerini, mahalle sakinlerinin, evlerinin önüne gelen tanımadıkları şahısları araştırmalarını, şüpheli durumda 155 Polis İmdatı arayarak ihbarda bulunmalarını istedi. Huzur toplantısında ayrıca mahallenin huzuru adına alınabilecek tedbirler değerlendirildi. Ağralı, “155 Polis ihbar hattına gelen tüm ihbarları titizlikle değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Suçlarla mücadelede ciddi atılımlar yaptık. Bunda halkımızın ve polisin duyarlı katkısı var. Polisin her an her yerde olması mümkün değildir. Ama sizler sürekli evlerinizde veya sokaklardasınız. Çevrede suç oluşturabilecek şüpheli olay, kişi ve araçları polise bildirin. Kontör dolandırıcılarına dikkat edin. Polis ve adli makamlar hiçbir zaman vatandaştan para istemez. Vatandaşlar her konuda hiç çekinmeden 155'i arayabilirler” dedi.

Huzur toplantısında mahalle sakinleri ve muhtarlar tek tek söz alıp mahallelerinin sorunlarını dile getirip çözüm önerilerini belirttiler. Emniyet, asayiş ve trafik konuları dışında sorunlarını da dile getiren katılımcılar, İskenderun Polisinden diğer kurumlarla irtibata geçerek sorunlarının çözümünü istediler. Bölgede huzur ve güvenin İskenderun Polisince sağlandığını, bu nedenle polisin çalışmasından memnun olduklarını, bu tür toplantıların daha sık yapılması gerektiğini dile getirdiler. Katılımcılar toplantıdan dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ettiler. CİHAN

Yorumlar