Emlak vergisi ödemesinde son gün uyarısı

Ankara Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada mükelleflere emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2014 yılı 1. taksit ödemeleri için bir hafta süre kaldığı hatırlatıldı.Emlak, ilan ve reklam...

Google Haberlere Abone ol
Emlak vergisi ödemesinde son gün uyarısı

Ankara Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada mükelleflere emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2014 yılı 1. taksit ödemeleri için bir hafta süre kaldığı hatırlatıldı.

Emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri 2 Haziran gününe kadar devam edecek. Müdürlük yetkilileri, ödemelerin rahat ve huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için mükelleflerin son günlere kalmamasını istedi. Son günlerdeki vergi ödemelerindeki yoğunluğa dikkat çeken yetkililer, cumartesi ve pazar günleri dâhil olmak üzere haftanın yedi günü, Emek Caddesi’ndeki Pursaklar Belediyesi Başkanlık Konağı’nda hizmet verecek.

Vergi ödemelerinin son güne kalmaması için mükelleflere hatırlatmada bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkileri şu açıklamada bulundu: “Tahsilâtlarını yapacak olan mükelleflerimiz, Pursaklar Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pursaklar.bel.tr adresindeki e-belediye işleminden, 284963 nolu posta çekinden, Ziraat Bankası’ndan veya Emek Caddesi’ndeki Pursaklar Belediyesi Başkanlık Konağı’ndan ödemelerini yapabilecek. Başkanlık Konağı’ndaki veznelerden kredi kartı ile yapılacak olan ödemelerde World Kart ile 5 taksit uygulanmaktadır. Hemşehrilerimizin son güne kalıp mağdur olmamaları için ödemelerini şimdiden yapmaları kendileri için daha sağlıklı olacaktır.” 2014 yılı 1. Taksit ödemelerinin son günü 2 Haziran tarihi olarak açıklandı.

CİHAN

Yorumlar