Emlak vergisi internetten kredi kartıyla yatırılabiliyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitinin yatırma süresinin 1 Haziran günü son bulacağını hatırlattı. Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi; “Melikgazi Belediyesi olarak emlak...

Google Haberlere Abone ol
Emlak vergisi internetten kredi kartıyla yatırılabiliyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitinin yatırma süresinin 1 Haziran günü son bulacağını hatırlattı.

Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi; “Melikgazi Belediyesi olarak emlak vergisinin ilk taksitini yatırmak isteyen vatandaşların mağdur olmaması ve cezalı duruma düşmemeleri için normal zamanda 3 olan vezne sayısı hizmet binası içerisinde 7’ye çıkardık. İldem, Ağırnas ve Gesi’de olmak üzere 3 vezne daha açtık. Böylece toplam vezne sayısını 10’a çıkartarak, oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilât imkanı sağladık.”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vergi mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri Emlak Gelir Müdürlüğü'nün hafta sonu cumartesi ve pazar günleri olan 31 Mayıs ve 1 Haziran günlerinde tam mesai yapacağını kaydetti.

    Vatandaşların borçlarını belediye veznelerine yatırabilecekleri gibi internet üzerinden de vergilerini yatırabileceklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, mükelleflerin isterler ise 412228 posta ve kredi kartı ile borçlarını yatırabileceklerini hatta t- belediye sistemi ile vergi miktarını öğrenebileceklerini sözlerine ekledi.

    Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, emlak sergisini ziyaret ederek vergisini yatıran vatandaşlarla sohbet etti, çay ve ikram ikramında bulunarak, vergisini yatıranlarına birer mevsimlik çiçek hediye etti. CİHAN

Yorumlar