Emine Nakıboğlu, MAFETYA'dan iki bronz madalya ile döndü

Yamanlar Eğitim Kurumları'nın Türkiye genelinde düzenlediği 8. Ulusal Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması'nda (MAFETYA) Gaziantep'i temsil eden Güney Eğitim Kurumları, başarılarını madalya ile taçlandırdı. MAFETYA'da Özel Emine Nakıboğlu...

Google Haberlere Abone ol
Emine Nakıboğlu, MAFETYA'dan iki bronz madalya ile döndü

Yamanlar Eğitim Kurumları'nın Türkiye genelinde düzenlediği 8. Ulusal Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması'nda (MAFETYA) Gaziantep'i temsil eden Güney Eğitim Kurumları, başarılarını madalya ile taçlandırdı. MAFETYA'da Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri Enes Sait Besler ve Ömer Faruk Sülüker bronz madalya kazandı.

Aldıkları madalyayla Türkiye 3.'sü olan Enes Sait Besler ve Ömer Faruk Sülüker, başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Besler ve Sülüker, bundan sonraki olimpiyat sınavlarında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek için hazırlanmaya devam edeceklerini ifade etti.

Burç Okulları Olimpiyat Koordinatörü Mustafa Alagöz ise olimpiyat çalışmalarının çok önemli olduğunu hatırlattı. Bu çalışmalar ile öğrencilerin daha ilköğretim yıllarında geleceğin bilim insanı olma yolunda ilk adımı attıklarını vurgulayan Alagöz, bu yüzden alınan dereceyi çok önemsediklerini ifade etti. Alagöz, okul olarak amaçlarının düşünen ve üreten bireyler yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Her yıl değişik olimpiyat sınavlarında birçok madalya kazandıklarını anlatan Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Müdürü Süleyman Eski de aynı tablonun bu eğitim öğretim döneminde de sürmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar