Emel Korkmaz: Adalete hesap verecekler

Eskişehir’deki Gezi eylemleri sırasında dövüldükten sonra 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, Kayseri’deki duruşmaya katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Emel Korkmaz: Adalete hesap verecekler

Eskişehir’deki Gezi eylemleri sırasında dövüldükten sonra 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, Kayseri’deki duruşmaya katıldı. Acılı anne, destek vermek için gelen kalabalık gruba hitaben yaptığı konuşmada, “Adalete hepsi hesap verecek.” dedi.

Anne Emel Korkmaz, diğer aile fertleriyle birlikte duruşmanın görüleceği adliye binasına, polisin aldığı güvenlik önlemleri içerisinde geldi. Anne, duruşma salonuna gireceği sırada fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri adliyeye alındı ve anneye müdahalede bulundu. İki saat sonra kendisine gelen anne duruşmaya katıldı. Daha sonra ise adliye dışında destek vermek için gelen gruba hitaben bir konuşma yapan acılı anne, “Kaçacak delikleri yok. Hesap verecekler. Ali İsmailler burada, bir yere gitmedi. Katilleri korumaya çalışıyorlar. O barikatı açtık. Onlar hesap verecek, kaçamayacaklar.” diye konuştu.

Ali İsmail Korkmaz’ın ailesinin avukatlarından biri ise gruba duruşma ile ilgili bilgi verdi. Avukat, yaptığı açıklamada, duruşma salonunda sanıkların ve şikayetçilerin kimlik tespitinin yapıldığını söyledi. Davanın, Eskişehir’de görülmesi gerektiğini ifade eden avukat, bundan sonra da Ali için adalet için duruşmanın takipçisi olacaklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar