Emeklilerin Türk sanat müziği keyfi

Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu emeklilere konser verdi. Emekli Kahvesi’nde gerçekleştirilen konsere Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çok sayıda emekli vatandaş katıldı.Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Konyaaltı...

Google Haberlere Abone ol
Emeklilerin Türk sanat müziği keyfi

Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu emeklilere konser verdi. Emekli Kahvesi’nde gerçekleştirilen konsere Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çok sayıda emekli vatandaş katıldı.

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi sakinlerine yönelik konserde Türk anat müziğine özgü şarkılar seslendirildi. Emin Saraçyakupoğlu şefliğinde sahne alan koro, “Evlerinin önünü handır, İndim havuz başına, Sazlar çalınır çamlıcanın, Kara bulutları kaldır.” gibi eserlerin söylendiği konserde emekliler de şarkılara zaman zaman eşlik etti.

Yıl içinde bu tür konserler verdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise ”Türk Sanat Müziği konseri ile kısa süreliğine de olsa emeklilerimizi geçmiş yıllarla buluşturmak istedik.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar