Emekli Başkomiser, Evine Giren Hırsız Tarafından Ayağından Vurdu

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde emekli başkomiser Hamdullah Ekici, evine hırsızlık amacıyla giren biri kız 2 kişi tarafından ayağından vuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Emekli Başkomiser, Evine Giren Hırsız Tarafından Ayağından Vurdu

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde emekli başkomiser 65 yaşındaki Hamdullah Ekici, alışverişten döndüğü sırada evine hırsızlık amacıyla giren birisi kız 2 şahıs yönünden ayağından vurularak yaralandı.

YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN VURULDU

Olay, Manavkuyu Mahallesi'ndeki bir apartmanın 5'inci katında bu akşam saatlerinde meydana geldi. Emekli başkomiser Hamdullah Ekici, eşinin de dışarıda bulunduğu sırada, alışveriş yapmak için evden çıktı. Bu sırada iddiaya kıyasla hırsızlık amacıyla içeriye birisi kız 2 şahıs girdi ve kapıyı da içerden kilitledi. Alışverişten dönen fakat kapıyı açamayan Hamdullah Ekici, çilingir çağırdı. Çilingir kapıyı açmaya çalışırken, Ekici'nin evdeki tabancasını sektör iki şahıs bir anda dışarı çıktı. Hamdullah Ekici, yakalamaya çalıştığı şahısların açtığı ateşle sağ ayağından yaralandı.

İKİ KİŞİ DE DIŞARIDA GÖZCÜLÜK YAPMIŞ

Saldırganlar kaçarken apartmandakiler, polis ve sıhhat ekiplerine haber verdi. Gelen sıhhat takımı hafif yaralanan Hamdullah Ekici'yi ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, apartmandaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı ve kaçan iki insanın yakalanması için emek başlattı. Çevrede olan görgü tanıkları kaçan bu iki insanın dışında, sokakta da iki arkadaşlarının daha beklediğini ileri sürdü. Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar