Elleri Bağlanıp Başına Poşet Geçirilmiş Kadın Cesedi Bulundu

İstanbul Selimpaşa'da 41 yaşındaki bir kadın, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş vaziyette ölü bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Elleri Bağlanıp Başına Poşet Geçirilmiş Kadın Cesedi Bulundu

Selimpaşa'da elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş 41 yaşındaki bir kadının cesedi, yalnız yaşadığı evinde bulundu. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan kadının kati ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin peşinden netlik kazanacak.

VETERİNERDE ÇALIŞIYORDU

Edinilen bilgiye kıyasla olay, dün gece Selimpaşa Araptepe mevkii 3332 sokak üstünde meydana geldi. Kumburgaz'da bir veterinerde çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Şölen Doğan'dan haber alamayan yakınları, vaziyeti polise bildirdi. Polis ve çilingir marifetiyle kapının açılmasıyla Doğan, elleri ve ayakları bağlı, kafasına poşet geçirilmiş halde bulundu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hemen hadise yerine sıhhat ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Doğan'ın yaşamını kaybettiğini saptama etti. Şüpheli ölüm üstüne hadise yerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri gelerek detaylı inceleme yaptı. Kadının cenazesi ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürdürülüyor.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar