Elektrikli Şofben Patladı, 500 Metre Uzaktaki Evin Duvarını Deldi

Eskişehir'de Iraklı sığınmacıların kaldığı tek katlı evin banyosunda bulunan elektrikli şofben patladı. Çatıdan fırlayan şofben 500 metre uzaktaki evin duvarını deldi.

Google Haberlere Abone ol
Elektrikli Şofben Patladı, 500 Metre Uzaktaki Evin Duvarını Deldi

Eskişehir'de saat 21.00 civarında Alanönü Mahallesi Erbük Sokak'taki Iraklı mültecilerin kirada oturdukları tek katlı evin banyosunda olan elektrikli şofben patladı.

Patlayan şofben, çatıdan fırlayarak takribî 500 m. mesafedeki bir apartmanın 5'inci katındaki oturma odasının duvarını deldi. Olayda talih yapıtı ölen yahut yaralan olmadı.

BÜYÜK GÜRÜLTÜ İLE PATLADI

Evde kimsenin bulunmadığı sırada banyoda olan elektrikli şofben iri bir gürültü ile patladı. Tek katlı evin çatısını delip fırlayan şofbenin hariç bölümü evin karşısındaki yaya kaldırımının üzerine, beden bölümü ise takribî 500 m. uzaklıktaki Hicri Sezen Caddesi'nde olan 6 katlı bir apartmanın 5'inci kat duvarına çarptı. Duvarı delen şofben sokaktaki park halindeki vasıtaların yanına düştü.

'DELİKTEN DIŞARIYI GÖRDÜM'

Olayda talih yapıtı ölen yahut yaralanan olmadı. Şofbenin kirada oturduğu 5'inci kattaki evin oturma odasına çarparak delik açtığını belirten Barbaros Kılınç, 'Eve yeni gelmiştim. Yan odada bilgisayarımı açtığım sırada iri bir gürültüyle müşterek sarsıntı oldu. Deprem olduğunu sandım. Oturma odasına baktığımda toz duman içindeydi ve açılan delikten dışarıyı görüyordum. Telaşla aşağıya indiğimde yurttaşlar sokaktaki şofbenin oturduğum evin duvarına çarpıp yere düştüğünü söyleyince aşırı şaşırdım' dedi.

'KORKUNÇTU'

Patlamanın bulunduğu evin yakınında oturan yurttaşlar da korkunç bir patlama sesini duyduklarını, şofbenin de roket bu şeklinde fırlayıp ilerideki apartmanının duvarına çarptığını söyledi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar