Elazığ Yavuz Selim Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Elazığ Özel Yavuz Selim Koleji, lise öğrencilerini mezuniyet töreni ile uğurladı.Törende açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Yardımcısı Erdal Aslan, 4 yıl önce kendilerine emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirerek, donanımlı,...

Google Haberlere Abone ol
Elazığ Yavuz Selim Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Elazığ Özel Yavuz Selim Koleji, lise öğrencilerini mezuniyet töreni ile uğurladı.

Törende açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Yardımcısı Erdal Aslan, 4 yıl önce kendilerine emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirerek, donanımlı, yeterli bilgi ve beceriye sahip, hayata ve üst öğrenime hazır öğrenciler olarak mezun etmenin gururu ve sevincini yaşadıklarını belirterek,“ 4 yıl boyunca hem eğitim adına hem sıkıntı ve problemlere karşı bir şeyler vermeye çalıştık. Vatana ve millete başarılı olacak bireyler yetiştirmeye çalıştık. İnşallah bunda başarılı olmuşuzdur. Bundan sonraki hayatınızda yaptığınız her güzel iş ve kazandığınız başarılar hem ailenizi gururlandıracak hem de okulumuzun adını yüceltecektir. Bundan sonraki yaşamınızda sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Konuşmanın ardından 2009 yılı Yetenek Sizsiniz yarışması ikincisi Bilal Göregen’in müzikleri eşliğinde öğrenciler dilediğince eğlendi. Daha sonra fen lisesi birincisi Nisanur Karaaslan’a ve Anadolu lisesi birincisi Elif Alparslan’a plaketleri takdim edildi. Okul birincileri, yaş kütüğe isimlerinin yazılı olduğu plakalar çaktı. Diğer öğrencilerde plaketlerini aldıktan sonra kep atma töreni yapıldı. Çocuklarının bu mutlu anını ölümsüzleştirmek isteyen aileler bol bol fotoğraf çekti. Tören okulun bahçesinde yapılan ikram ve havai fişek gösterilerinden sonra son buldu.

CİHAN

Yorumlar