Elazığ Öğrenci Yurdundaki Taciz Skandalıyla İlgili Flaş Gelişme

Aile Bakanlığı Elazığ'da öğrenci yurdunda taciz iddialarıyla ilgili izahat yaptı. 3 müfettiş görevlendirildi. Tüm personel açığa alındı.

Google Haberlere Abone ol
Elazığ Öğrenci Yurdundaki Taciz Skandalıyla İlgili Flaş Gelişme

Aile Bakanlığı Elazığ'da talebe yurdunda taciz iddialarıyla ilgili izahat yaptı. 3 müfettiş görevlendirilerek tahkikat yürütülmektedir, bütün personel açığa alındı.

TÜM PERSONEL AÇIĞA ALINDI

Bakanlıktan yapılan izahatda, 'Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürütülen iddialara ait soruşturmaların yanı paradigma Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vasıtası ile da 3 müfettiş görevlendirilerek tahkikat yürütülmektedir. Ayrıca yürütülen soruşturmanın selameti ve iddiaların nesnel değerlendirilebilmesi amacıyla kurum müdürü ve haberde adı geçen bütün personel açığa alınmıştır' denildi.

Kurum müdürü ve 6 bireyin açığa alındığı öğrenildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Elazığ'daki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Harput Bakım, Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi'nden kaçan 4 kız jandarma vasıtası ile bulununca tecavüz skandalı ortaya çıktı. 4 kız çocuğu ifadelerinde merkezde cinsel taciz ve şiddete maruz kaldıkları için kaçtıklarını söylediler. Soruşturma derinleşince kızların küçük yaştan itibaren personelin tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Küçük kızların ifadeleri kan dondurdu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar