El freni çekilmeyen otomobil, yolun karşısındaki sulama kanalına uçtu

Şanlıurfa'da bir petrol istasyonunda el freni çekilmeden park edilen otomobil kendiliğinden hareket ederek yolun karşısındaki sulama kanalına uçtu. Kanaldaki su akımına kapılan otomobil yaklaşık 500 metre ileride köprüye takılarak durdu....

Google Haberlere Abone ol
El freni çekilmeyen otomobil, yolun karşısındaki sulama kanalına uçtu

Şanlıurfa'da bir petrol istasyonunda el freni çekilmeden park edilen otomobil kendiliğinden hareket ederek yolun karşısındaki sulama kanalına uçtu. Kanaldaki su akımına kapılan otomobil yaklaşık 500 metre ileride köprüye takılarak durdu. Olay yerine gelen polis ekipleri otomobili vinç yardımı ile kanaldan çıkardı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Şanlıurfa Akçakale yolunun 25. kilometresinde 06 FPH 20 plakalı otomobilin sürücüsü otomobili bir petrol istasyonunda park etti. Sürücü el frenini çekmediği otomobil bir süre sonra ilerleyerek yolun karşısına geçti. Burada DSİ’nin sulama kanalına uçan otomobil su akımına kapılarak ilerledi. Otomobil yaklaşık 500 metre ileride beton köprüye sıkışarak durdu. Olay yerine jandarma ve sualtı polis ekipleri sevk edildi. Jandarma yol güvenliğini sağlarken sualtı polisi otomobili yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda vinç yardımı ile kurtardı. Ölü ve yaralının olmadığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar