Eksi yedinci kattan bayram mesajı

Yolsuzluk operasyonunda yer aldıkları için gözaltına alınan emniyet görevlileri, Ramazan Bayramı sebebiyle avukatları aracılığıyla bir bayram mesajı kaleme aldı. Mesajda; dünyanın her yerinde zulüm altında sesinin duyulmasına dahi izin...

Google Haberlere Abone ol
Eksi yedinci kattan bayram mesajı

Yolsuzluk operasyonunda yer aldıkları için gözaltına alınan emniyet görevlileri, Ramazan Bayramı sebebiyle avukatları aracılığıyla bir bayram mesajı kaleme aldı.

Mesajda; dünyanın her yerinde zulüm altında sesinin duyulmasına dahi izin verilmeyen tüm mazlumlara Allah'tan yardım dilendiği belirtildi. Hukuksuz olarak gözaltında tutulan polisler, "Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günlerin son bulmasını, tarihine ve milletine yaraşır bir seviyeye çıkmasını umuyoruz. Dünyanın dört bir tarafında zulme uğrayan, başta Musul'da IŞİD terör örgütü elinde rehin bulunan 49 güzide kardeşlerimiz, Gazze'de, Filistin'de, Irak'ta, Suriye'de, Mısır'da, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Myanmar'da ve zülum altında sesinin duyulmasına dahi izin verilmeyen tüm mazlumlara Allah'tan yardım diliyoruz." şeklinde dua ederken, mektuba imza olarak '49 Vatan Evladı' yazıldı.

‘Gönlü zengin ağzı dualı yüce milletimize Bayram mesajımızdır' diye başlayan mesajda, “Yerin yedi kat altında, gönlü ummanlar gibi geniş insanlar olarak, dünyanın her yerinde zulme ve haksızlığa maruz kalanların gözyaşlarının dindiği, ayrılıkların, nefretlerin, kinlerin son bulduğu, yetimlerin sevindirildiği, kapısı çalınmadık muhtacın bırakılmadığı, hastaların şifa bulduğu bir bayram diliyoruz.” temennisinde bulunuldu. Mektup şöyle:

"Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşliğin semalara ulaştığı günlerdir. Bize yedi kıtadan gönderilen dua ve selamları tüm içtenlikle hissederek dimdik ayaktayız. Yerin yedi kat altında, gönlü ummanlar gibi geniş insanlar olarak, dünyanın her yerinde zulme ve haksızlığa maruz kalanların gözyaşlarının dindiği, ayrılıkların, nefretlerin, kinlerin son bulduğu, yetimlerin sevindirildiği, kapısı çalınmadık muhtacın bırakılmadığı, hastaların şifa bulduğu bir bayram diliyoruz.

Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günlerin son bulmasını, tarihine ve milletine yaraşır bir seviyeye çıkmasını umuyoruz. Dünyanın dört bir tarafında zulme uğrayan, başta Musul'da IŞİD terör örgütü elinde rehin bulunan 49 güzide kardeşlerimiz Gazze'de, Filistin'de, Irak'ta, Suriye'de, Mısır'da, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Myanmar'da ve zülum altında sesinin duyulmasına dahi izin verilmeyen tüm mazlumlara Allah'tan yardım diliyoruz.

Vatan toprağına bir gelincik gibi düşen şehitlerimizin ve Soma'da alın teri şehidi olan kardeşlerimizin mümtaz ailelerine, peygamber ocağının yıkılmaz bekçisi kahraman Mehmetçiğimize, huzurun teminatı meslektaşlarımıza şu bayram gününde bizlere dua ve selam gönderen ve desteğini esirgemeyen yüce milletimize, ailelerimize, akrabalarımıza ve dostlarımıza saygılarımızı sunuyor, hayırlı bayramlar diliyoruz.

Çağlayan Adliyesi'nde yerin yedi kat altındaki nezarethaneden er ya da geç ahiretin tecelli edeceğine yürekten inanan 49 vatan evladı. 28 Temmuz 2014 Ramazan Bayramı birinci günü

CİHAN

Yorumlar