Ekonomi Bakanı Zeybekci’den CHP ve Cemaat mensuplarını eleştirdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci CHP’liler ve cemaat mensuplarına ağır hakaretlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ekonomi Bakanı Zeybekci’den CHP ve Cemaat mensuplarını eleştirdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci CHP’liler ve cemaat mensuplarına ağır hakaretlerde bulundu. CHP’lileri yalan ve iftira atmakla suçlayan Zeybekci, cemaat mensuplarına da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi ‘sülük’ benzetmesinde bulundu. Denizli’nin Çal ilçesinde düzenlenen mitingde partililere hitap eden Zeybekci, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’i yalan söylemek ve iftira atmakla suçladı.

“Bunlar hizmetten anlamazlar, bunlar yalandan anlarlar, bunlar iftiradan anlarlar.” diyen Zeybekci, Tayfun Talipoğlu’nun yaptığı bir programda Adnan Keskinle katıldıkları programı anlattı. Zeybekci, “Her partinin birinci sıra adayını çağırdı bizde gittik. Tayfun Talipoğlu programı yapan o şöyle döndü adam dedi ki ‘Başkan ne güzel park olmuş. Türkiye’de genelde hiçbir yerde böyle güzel park görmedim. Eline sağlık.’ dedi. Sol tarafımda Adnan Keskin var. Adnan Keskin döndü bütün Türkiye’nin gözünün içine baka baka ne dedi biliyor musunuz? ‘Bu parti bu yapmadı ki’ dedi. Ondan sonra döndü hızını alamadı dedi ki ‘Adalet Parkını da bu yapmadı’ dedi. Vallahi bak böyle söyledi. Kayıtlar var. Ben şaştım kaldım. Biz bunları hep böyle yakalıyoruz. Hep bunları ensesinden yakalıyoruz. Diyoruz ki ‘neden yalan söylüyorsun? Neden iftira atıyorsun? Niye çamur atıyorsun?’ Dönüyorlar pişkin pişkin diyorlar ki ‘siyaset yapıyoruz’ diyorlar. Bunların siyasetinde yalan mubahtır. Bunların siyasetinde iftira atmak mubahtır, serbesttir.” diye konuştu.

Kendileri dışındaki partilerin ‘bu ülke dizlerinin üzerine çöksün’ istediğini iddia eden Zeybekci, “IMF memurları yeniden gelsin. Cotorelli yeniden gelsin Türkiye’ye. Türkiye’de Başbakanı, bakanları sıraya dizsin onları azarlasın, onlar bunu istiyor. Onlar yeniden Türkiye yine yapamasın. Dünya Bankası yeni ekonomi bakanı göndersin Kemal Derviş gibi Türkiye’ye. Onlar bunu istiyor.” şeklinde konuştu.

Konuşmasında cemaat mensuplarına hakaretlerini sürdüren Zeybekci şunları kaydetti: “Sülükleri elinde kalacak, bu millete yapıştıracaklar ya. O sülükleri söyleyin onlar o sülükleri tenha bir yere gitsinler.”
CİHAN

Yorumlar