Ekonomi Bakanı Zeybekci: Milletin malına elini uzatanların hesabı sorulacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Her kim ki bu milletin iradesine elini uzattı, her kim ki bu ülkede milletin malına elini uzattı, onların hesabı mutlaka ve mutlaka sorulacak.

Google Haberlere Abone ol
Ekonomi Bakanı Zeybekci: Milletin malına elini uzatanların hesabı sorulacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Her kim ki bu milletin iradesine elini uzattı, her kim ki bu ülkede milletin malına elini uzattı, onların hesabı mutlaka ve mutlaka sorulacak." dedi.

Zeybekci, Denizli Delikliçınar Meydanı'nda kendisini karşılamaya gelen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak’ında dinlediği konuşmada sert açıklamalarda bulundu. Bu milletin 3 bin yıllık tarihine bakıldığında asla ‘aman’ demediğini ifade eden Zeybekci, "Asla teslim olmadı. Asla bu milleti dizlerinin üzerine kimse çöktüremedi. Bu millet Anadolu’da destanlar yazdı Bu millet Çanakkale’de destanlar yazdı. Bu millet Allahuekber Dağları'nda destanlar yazdı. Milyonlarca şehit verdik. Ama asla aman demedik. Kurtuluş savaşını verdik. Yokluklar kıtlıklar gördük. 60 darbelerini gördük. 12 Mart muhtıralarını gördük. 80 ihtilalini gördük. 28 Şubat zulümlerini gördük. 27 Nisan denemelerini gördük. Neler görmedik. Türkiye’nin en büyük partisi iktidar partisini kapatmaya kalktılar onları da gördük.” dedi.

"BİZ DAĞ GİBİYİZ"

17 Aralıkta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu da değerlendiren Zeybekci, bunun kulaklarına vızıltı gibi geleceğini öne sürdü. Zeybekci sözlerine şöyle devam etti: "Bugünlerde gördüğümüz şeyler 17 Aralık’ta yapılmaya çalışılan şey Türkiye’nin kulağına vızıltı gibi gelir. Bu ülkenin milletin kulağına vızıltı gibi gelir. Bunlara biz şöyle diyoruz. ‘Yel dağdan ne koparır.’ Biz dağ gibiyiz Allah şükürler olsun. Başbakanımızın liderliğinde onun önderliğinde dağ gibiyiz. Sizlerin duasıyla ve sizlerin destekleriyle göreceksiniz Türkiyemiz önümüzdeki haftadan itibaren her şeyiyle çok daha başka bir yere gidecek. Bunlar doğum sancıları, bunlar güzelliklerin doğum sancıları. Demokrasimizin evrensel standartlarda bir noktaya gelmesinin sancıları Hukukumuzun hukukun üstünlüğü ilkesinin evrensel standartlarda bir noktaya gelmesinin sancıları. Ekonomimiz bugün dünyanın parmakla gösterdiği güçte bir ekonomimiz var. Buda ekonomimiz için güzel testlerden bir tanesi olacak."

"İNLERİNE KADAR GİRİLECEK"

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine de atıfta bulunan Zeybekci şunları kaydetti: "Değerli kardeşlerim hiç merak etmeyin biz şunu söylüyoruz dedik ki her kim ki bu milletin iradesine elini uzattı, her kim ki bu ülkede milletin malına elini uzattı onların hesabı mutlaka ve mutlaka sorulacak. Başbakanımızın dediği gibi her kim ki bu millete ininden yan gözle baktı onların inlerine kadar girilecektir.” CİHAN

Yorumlar