Ekmeleddin İhsanoğlu: Gizli gündemi olan bir insan hiç olmadım

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yazdığı bir kitapta laiklik konusundaki görüşlerini dile getirdiğini, bunu okumadan lehte ve aleyhte beyanlarda bulunulmaması gerektiğini söyledi. İhsanoğlu, “Ben fikirlerini kaleme...

Google Haberlere Abone ol
Ekmeleddin İhsanoğlu: Gizli gündemi olan bir insan hiç olmadım

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yazdığı bir kitapta laiklik konusundaki görüşlerini dile getirdiğini, bunu okumadan lehte ve aleyhte beyanlarda bulunulmaması gerektiğini söyledi. İhsanoğlu, “Ben fikirlerini kaleme alan ve açıkça yazan bir insanım. Böyle gizli gündemi olan bir insan hiç olmadım.” dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Yeniköy’deki evinin önünde basın mensuplarının sorularını cevapladı. CHP'de bazı vekillerin kendisi hakkında eleştirileri ile ilgili soruya İhsanoğlu, "Tabi bu eleştirilerin sahipleri kendi görüşleri, saygıyla karşılıyorum. Benim hakkımda bazıları tam fikir sahibi değildir. Zamanı geldiğinde bu konuları aydınlatacağım, biz çalışma içindeyiz." dedi.

Basının önlemli olduğunu söyleyen İhsanoğlu, çalışma içinde olduklarını ve düzen kurduklarını belirtti. “Çalışma arkadaşlarınız belli mi?” sorusuna İhsanoğlu, "Tabi belli, kadro oluşturuluyor." cevabını verdi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili bir ofis oluşturacaklarını ve medyaya bir program sunacaklarını ifade eden İhsanoğlu, ayrıca partilerin genel başkanları ile bir araya geleceklerini de belirtti.

“Adaylığınıza ailenizin tepkisi nasıl oldu?” sorusuna İhsanoğlu, “Bu bir aile sırrı.” diye cevap verdi.

Yazdığı bir kitapta laiklik konusundaki görüşlerini dile getirdiğini kaydeden İhsanoğlu, bunu okumadan lehte ve aleyhte beyanlarda bulunulmaması gerektiğini ifade etti. İhsanoğlu, “Ben fikirlerini kaleme alan ve açıkça yazan bir insanım. Böyle gizli gündemi olan bir insan hiç olmadım.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar