Ekmek teknesini çaldılar

Niğde’de son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Gazete dağıtım işi yapan Muharrem Doğruöz’ün de motoru çalındı. Doğruöz, “Ekmek teknemi çaldılar.” dedi.Doğruöz, ”Gazetemi dağıtıp dinlenmek için...

Google Haberlere Abone ol
Ekmek teknesini çaldılar

Niğde’de son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Gazete dağıtım işi yapan Muharrem Doğruöz’ün de motoru çalındı. Doğruöz, “Ekmek teknemi çaldılar.” dedi.

Doğruöz, ”Gazetemi dağıtıp dinlenmek için evime gittim. Öğleyin kalktığımda motorum yerinde yoktu. Hemen kalkıp polise giderek motorumun çalındığını beyan ettim. Bana, 'Bulunması biraz zor, çünkü seninki bugün çalınan 30. motor' dediler. Daha yeni almıştım. Eşimin yüzüklerini bozdurup motor aldım dağıtım işini yapmak için daha borcunu bile bitiremedim. Yetkililerden, bulunması için yardım istiyorum. Şu an çaresizim mecbur gidip yeni motor almam gerekiyor. Yeni motor yeni borç demek. Altından nasıl kalkacağımı bilmiyorum.” diye konuştu.

Daha önce de yine gazete dağıtım işi yapan Mustafa Özkale’nin de motoru çalınmış ve bulunamamıştı. Özkale, ”Çok uğraştım motorum bulunsun diye fakat bulunmadı. Günlerce işim aksadı. Gazetemi dağıtamadığım zamanlar oldu. Bu da performans kaybı olarak maaş azalmasına yol açtı. Ben burada çocuklarımın rızkı için mücadele ediyorum. Biz ekmeğinin peşinde insanlarız. Bizim ekmek kapımızla oynamasınlar.” diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Yorumlar