Ekmek teknesi gözünün önünde kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir ticari taksi, trafik ışığında beklerken aniden alev aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ekmek teknesi gözünün önünde kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir ticari taksi, trafik ışığında beklerken aniden alev aldı. Facianın eşiğinden dönülen olayda, ölen ya da yaralanan olmadı.

Gümbet Kavşağı'nda gece saatlerinde LPG’li bir taksi, aniden alev alarak yandı. 45 yaşındaki Aydın Sarızeybek idaresindeki arabaya, ilk olarak çevrede bulunan lokantaların çalışanları müdahale etti. Alev topuna dönen arabayı, Bodrum Belediyesi itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü. Dumanlar altında kalan cadde, yaklaşık bir saat trafiğe kapandı. Gözü önünde küle dönen arabasını ağlamaklı gözlerle seyreden taksi şoförünü, olay yerine gelen arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Arabanın aniden alev aldığını söyleyen Sarızeybek, “Ben ışıklarda bekliyordum, araba birden patladı. Araç gazlıydı. Ne olduğunu anlamadan birden alev aldı. Çevrede bulunan esnaf, sağolsun hemen yardıma koştu. Koku falan da gelmedi, birden patladı.” dedi.

Bu arada çevrede bulunan vatandaşlar tarafından amatör kamerayla çekilen görüntülerde, kırmızı ışıkta bekleyen ticari taksinin aniden alev alarak yandığı ve etrafı bir anda dumanların kapladığı görülüyor. Polis, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar