Ekmek arası uyuşturucu satışı

Maltepe’de bir bakkal, polise ekmek arasında uyuşturucu satmak isterken suçüstü yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Ekmek arası uyuşturucu satışı

Maltepe’de bir bakkal, polise ekmek arasında uyuşturucu satmak isterken suçüstü yakalandı.

Olay Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde bir bakkalda meydana geldi. Olcay Ş., bakkala alıcı kılığında gelen Maltepe asayiş büro ekiplerine ekmek arası bonzai adı verilen uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalandı. Olcay Ş.'nin daha öncede onlarca kez hakkında uyuşturucu bulundurmak ve satmaktan işlem yapıldığı ve uzun yıllar cezaevinde yattığı belirtildi.

Bir bakkal dükkanında uyuşturucu satıldığı ihbarını alan Maltepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dükkânı ve sahibini takibe aldı. Kısa bir takibin ardından harekete geçen polis, seri numaralarını aldığı 60 lira ile bakkala gitti. Uyuşturucu almak için belirlenen ‘ekmek arası verir misin’ şeklindeki şifreli cümleyi bakkala söyleyen polis, 60 TL’yi bakkala verdi. Alıcının polis olduğundan habersiz olan satıcı Olcay Ş., ekmek arasına koyduğu uyuşturucu maddeyi polise verince operasyon başladı. Bakkala giren polis ekipleri Olcay Ş. ve üç arkadaşını yakalayarak gözaltına aldı. Bakkalda yapılan aramalarda satılmak üzere hazırlanmış ‘bonzai’ tabir edilen uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan uyuşturucu satıcıları işlemler için Maltepe asayiş büro ya getirildi. Buradaki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
CİHAN

Yorumlar