Ekiplerin gelmemesine kızan vatandaş, traktörüyle belediyeye girdi

Adıyaman’da yağmur sonrası evini su basan bir kişi, belediye ekiplerinin geç kaldığını söyleyerek, traktörüyle belediye binasına daldı.

Google Haberlere Abone ol
Ekiplerin gelmemesine kızan vatandaş, traktörüyle belediyeye girdi

Adıyaman’da yağmur sonrası evini su basan bir kişi, belediye ekiplerinin geç kaldığını söyleyerek, traktörüyle belediye binasına daldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi 2566. Sokak'taki evinde ikamet eden Osman T. adlı vatandaş, evini su basınca 153 nolu beyaz masayı aradı. Osman T., saat 08.35’te aradığı belediye ekiplerinin evdeki suyu tahliye etmeye gelmeyince, saat 10.10’da traktör ile belediyeye geldi. Osman T., belediyenin beyaz masa bölümüne traktörüyle daldı. Traktörün yağmurluğu belediyenin üst tabelasına çarpınca traktör tam olarak içeri giremedi. Çarpmanın etkisiyle camlar kırılırken, beyaz masada oturan iki bayanın güç bela kaçtığı öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından belediye güvenlik elemanları şahsa müdahale etti. Yakalanan Osman T. polis tarafından gözaltına alarak emniyete götürüldü.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yağmurdan dolayı iki gün boyunca toplam 15 ev ve işyerinden su baskını ihbarı alınarak gerekli müdahalenin yapıldığını söyledi. Büyükaslan, “Bu vatandaşımız da sabah saat 08.35’de müracaatını yapmış. İhbar ekibe bildirilmiş, ekip evine kavuşmadan saat 10.15’te bu vatandaşımız küçük traktörüyle belediyemizin girişinde bulunan, 153’e ait olan kısma giriyor. Camlar kırılıyor, orada bulunan bayan personelimiz kaçıyor. Allah'tan ki traktörün üst kısmı belediyenin girişindeki o levha kısmına, duvar kısmına takılınca fazla ileri gidemiyor. Personelimiz oradan kaçışıyor. Can kaybı yaşanmadan olay vuku buluyor. Bu vatandaşımız geçmiş dönemlerde de kaçak inşaat ekibiyle de kavga etmiş. Yapının kaçak olmasından dolayı kanalizasyon rakımından düşük olmasından dolayı bu su basma meydana gelmiş. Kamu zararı meydana geldi. Adli ve idari soruşturma sürdürülüyor” dedi. CİHAN

Yorumlar