EİB Genel Sekreteri Alper emekli oldu

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB)’nde Yazı İşleri ve Kararlar Servisi Kuru Meyveler Masası'nda raportör olarak göreve başlayan, daha sonra şef yardımcısı, şef, şube müdürü, genel sekreter yardımcısı ve 2000 yılından itibaren de genel sekreterlik görevlerini.

Google Haberlere Abone ol
EİB Genel Sekreteri Alper emekli oldu

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB)’nde Yazı İşleri ve Kararlar Servisi Kuru Meyveler Masası'nda raportör olarak göreve başlayan, daha sonra şef yardımcısı, şef, şube müdürü, genel sekreter yardımcısı ve 2000 yılından itibaren de genel sekreterlik görevlerini yürüten Sezmen Alper emekli oldu. Alper, 14 yılı genel sekreterlik olmak üzere EİB’de 38 yıl çalıştı.

Alper’in hizmetlerinin takdirle hatırlanacağını belirten EİB Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, “Sezmen Alper, özverili bir şekilde 38 yıl hizmet etti. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar diliyoruz ancak kendisini temelli bırakmıyoruz. Kendisinden bundan sonra bir süre daha danışman olarak hizmet alacağız.” dedi.

Alper ise kendisi için düzenlenen veda töreninde şunları söyledi: “EİB'de çalışmaktan her zaman gurur ve mutluluk duydum. Birliğin her bölümünde görev yaparak, genel sekreterlik görevine yükseldim. Şimdiye kadar birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu başkanları ve üyelerinden, her zaman yakın ilgi ve destek gördüm. Yakın işbirliği ve dayanışma, sorunların üstesinden gelmemizi sağladı. Anlayış ve işbirlikleri için tekrar teşekkür ederim. Bu kurumdan emekli olmak beni çok mutlu ediyor. Tüm çalışma arkadaşlarım, hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Birlikte çalıştığım EİB'nin 85-90 personeli, her zaman kocaman bir aile olarak ve birbirine yardım ederek bugünlere gelmemizi sağladı. Kendilerine sonsuz müteşekkirim." CİHAN

Yorumlar