Ehliyetsiz Direksiyona Geçti 1 Genç Öldü

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki genç, hayatını kaybetti, yaralanan 2 kişi da hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralanan araç sürücüsünün...

Google Haberlere Abone ol
Ehliyetsiz Direksiyona Geçti 1 Genç Öldü

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki genç, hayatını kaybetti, yaralanan 2 kişi da hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralanan araç sürücüsünün de 16 yaşında ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Akalan köyünden Orhaneli istikametine seyreden Enver I. idaresindeki (16) otomobil, Esentepe Mahallesi Atatürk Caddesi’nde virajı alamayarak şarampole uçtu. Kazada sürücü Enver I., ayakta tedavi edilirken Kamil O. (16) ve ağır yaralanan Nuri Y. (16) hastaneye kaldırıldı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Nuri Y. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan iki gencin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü, kazayla ilgili ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ve Taksirle Öldürme’ iddiasıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Yorumlar