Egzoz Dumanı Kazaya Neden Oldu

Aydın'da kamyonun egzozundan çıkan aşırı duman sonucu peşinden gelen ve görüş mesafeleri sıfıra kadar düşen iki otomobilden biri diğerine arkadan çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Egzoz Dumanı Kazaya Neden Oldu

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, bir kamyonun egzozundan çıkan çok fazla duman neticesinde arkasından gelen ve görüş mesafeleri sıfıra kadar azalan iki otomobilden birisi diğerine arkadan çarptı. talih yapıtı maddi hasarla atlatılan kaza anı vasıta kamerasınca görüntülendi.

GÖRÜŞ MESAFESİ SIFIRA DÜŞTÜ

Kaza, geçen pazar günü, Kuşadası-Söke Karayolu'nda meydana geldi. Kuşadası'ndan Aydın yönüne giden sürücüsü ve plakası belirsiz bir kamyonun egzozundan çıkan çok fazla duman, arkasından gelen vasıtaların görüş mesafelerini sıfıra kadar düşürdü.

İKİ ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Yolu göremeyen sürücülerden Kemal Vapur, yönetimindeki 06 AB 248 plakalı araba ile önünü göremediği içir aracını yol kenarına yanaştırmaya çalışan Erdem Kaya yönetimindeki 09 BS 862 plakalı otomobile arkadan çarptı.

O ANLAR KAMERADA!

Kazada talih yapıtı yaralanan olmazken, kaza anı otomobilde bulunan vasıta kamerasınca kaydedildi. Kazaya neden bulunan kamyonun aradığı söylendi. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar