EGSİAD’da eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) üyelerini pazarlama alanında uzmanlaştırmak amacıyla düzenlediği "Mükemmel Satış Sunumu ve Pazarlama Stratejileri Kullanımı" konulu eğitim tamamladı. Eğitimi başarı ile...

Google Haberlere Abone ol
EGSİAD’da eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD) üyelerini pazarlama alanında uzmanlaştırmak amacıyla düzenlediği "Mükemmel Satış Sunumu ve Pazarlama Stratejileri Kullanımı" konulu eğitim tamamladı. Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

EGSİAD Akademi bünyesinde düzenlenen eğitimde pazarlamanın incelikleri Sektora İş Çözümleri Eğitim ve Danışmanlık şirketi ortağı ve yöneticisi Uzman Eğitmen Serkan Usta tarafından anlatıldı. Serkan Usta bir gün boyunca süren eğitimde kursiyerlere, satış sunumunun nasıl olması gerektiğini, tüketici davranışlarını, satın almada karar sürecinin nasıl gerçekleştiğini, yeni çağ kuramını, SWOT analizini, hedef kitle analizini, ağızdan ağıza pazarlamanın ne kadar etkili olduğunu ve pazarlama alanında bilinmesi gereken birçok konuyu uygulamalı olarak anlattı. Baştan sona interaktif biçimde kurgulanan eğitimde kursiyerler sürekli olarak eğitimin içine dahil edildi. İlk olarak teorik bilgilerle başlayan eğitimde Usta, kursiyerlerden sürekli olarak öğrendikleri bilgileri kullanarak kendi ürünlerinin sunumu yapmalarını istedi. Bu sayede kursiyerler öğrendikleri bilgileri direk olarak pratiğe dökme fırsatı buldu.

Burç İletişim şirket sahibi İbrahim Ecevit, düzenlenen eğitim sayesinde pazarlama alanında daha önce bilmediği pek çok konuda bilgi sahibi olduğunu belitti. Ecevit, “Gerçekten önemli bir eğitimdi. Ticaretle uğraşan herkesin mutlaka bu konulara hakim olması gerektiğini düşünüyorum. Eğitimin en önemli noktası gerçek hayatta uygulayabilecek pek çok tekniğin öğretilmiş olmasıydı. Burada öğrendiklerimizden hiçbiri kağıt üstünde kalmayacak. Ben kendi adıma mutlaka bu eğitimde öğrendiklerimi ticaretimde uygulayacağım ve verim alacağımdan da hiç şüphem yok. EGSİAD’a bu eğitimi organize ettiği için teşekkür ederim.” dedi.

EGSİAD Akademi Koordinatörü Burak Toprakhisar ise, dernek olarak üyelerinin eğitimine büyük önem verdiklerinin altını çizerek ”Bilginin çok kıymetli olduğu bir çağda yaşıyoruz. Üyelerimizin maksimum seviyede bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Özellikle pazarlama gibi ticaretin temel taşlarından birinde bilginin önemi daha da artıyor. Bu gün derneğimizde pazarlama alanında oldukça önemli bir eğitimi gerçekleştirdik. Başından sonuna kadar dolu dolu geçen bir eğitimdi. Hocamız dünya çapında büyük firmalarla çalışan bir şirketin başında bulunuyor. Kendisinin bilgisi ve tecrübelerinden üyelerimizi faydalandırdığımız için çok mutluyum kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Eğitimin ardından kursiyerler sertifikalarını Uzman Eğitmen Serkan Usta’dan aldı. EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer’de Serkan Usta’ya gerçekleştirdiği başarılı eğitim için Teşekkür Belgesi takdim etti.

CİHAN

Yorumlar