EGSİAD, 'Mükemmel Satış ve Pazarlama Stratejileri' eğitimi düzenliyor

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD), üyelerinin pazarlama alanında uzmanlaşmalarını sağlamak amacıyla 'Mükemmel Satış ve Pazarlama Stratejileri Kullanımı' konulu bir eğitim düzenleyecek.    EGSİAD...

Google Haberlere Abone ol
EGSİAD, 'Mükemmel Satış ve Pazarlama Stratejileri' eğitimi düzenliyor

Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (EGSİAD), üyelerinin pazarlama alanında uzmanlaşmalarını sağlamak amacıyla 'Mükemmel Satış ve Pazarlama Stratejileri Kullanımı' konulu bir eğitim düzenleyecek.

    EGSİAD Akademi bünyesinde düzenlenecek olan eğitimde üye işadamlarına pazarlamanın incelikleri Uzman Eğitmen Serkan Usta tarafından tek yönlü sunumun ötesinde interaktif 'oyun teorisi' kurguları ile uygulamalı olarak anlatılacak.

    Konuyla ilgili açıklama yapan EGSİAD Akademi Koordinatörü Burak Toprakhisar, "Eğitimcimiz Serkan Usta yıllarca üst düzey yöneticilik yapmış bir kişi. Bu nedenle de vereceği eğitim teorik bilgilerden çok iş hayatında direk uygulanabilecek pratik bilgilerden oluşmakta. Üyelerimiz bu eğitimle mutlaka iş hayatlarında uygulayabilecekleri birçok önemli bilgiye sahip olacaklardır." dedi.

    EGSİAD Akademi'nin eğitim kontenjanlarını sınırlı tuttuğunu belirten Toprakhisar, eğitime katılmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

    Bir gün boyunca sürecek olan eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.egsiad.org.tr internet sitesindeki duyurular bölümünden ulaşılabilir. CİHAN

Yorumlar