Eğlence Dönüşü Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya'da eğlence dönüşü alkollü sürücünün kullandığı otomobil, yoldan çıkarak trafik bilgi tabelasının direğine çarptı. Kazada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Eğlence Dönüşü Feci Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya'da eğlence dönüşü 1.52 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, çok aşırı sürat sonucunda yoldan çıkarak seyrüsefer bilgi tabelasının direğine çarptı. Araçta olan 3 arkadaştan ön sağ koltukta olan 25 yaşındaki Gürkan Pala yaşamını yitirdi, öteki ikisi hafif yaralandı.

Kaza, sabaha karşı saat 04.30 dolaylarında Metin Kasapoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Gece boyunca Lara semtindeki bir eğlence mekanında eğlenen 29 yaşındaki Sefa Demirtaş, 28 yaşındaki Mukaddes Gizem Ekin ve Gürkan Pala, sabaha karşı evlerine yön değiştirmek için otomobille yola çıktı. Alkollü olrak 07 FZT 05 plakalı otomobili kullanan Sefa Demirtaş, çok aşırı sürat yapmaya başladı.

TABELAYA ÇARPAN ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Metin Kasapoğlu Caddesi'nde çok aşırı sürat ve alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Demirtaş'ın kullandığını otomobil, yoldan çıkarak kaldırımdaki seyrüsefer bilgi tabelalasının direğine çarptı. Hurdaya dönen arabanın motoru, kaportadan ayrılarak kaza yerinden 4 m. ileriye savruldu. Sağ ön koltukta oturan muhasebeci Gürkan Pala, feci biçimde can verirken, sürücü Sefa Demirtaş ile arkada oturan Mukaddes Gizem Ekin ise kazayı yaralı şekilde atlattı. Olay yerine 112 ekipleri, itfaiye ve polis geldi.

SÜRÜCÜNÜN ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENDİ

Kazayla ilgili şekilde tahkikat başlatan polis, yaralı sürücü Sefa Demirtaş'ın 1.52 promil alkollü olduğunu belirledi. Kazada hafif yaralanan sürücü Demirtaş ile Mukaddes Gizem Ekin hadise yerine gelen ambulansta tedavi edildi. Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde muhasebeci şekilde çalışan Gürkan Pala'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sürücü Demirtaş, gözaltına alındı.

BİLGİ YARIŞMASI OYUNU, ÜYE OLMADAN HEMEN BAŞLA

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar