Eğitimcilerden Başkan Taşçı'ya tebrik ziyareti

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, şube müdürleri Hüseyin Aksakal, Mustafa Kirenci ve çeşitli okulların müdürleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, "Vereceğiniz destek ile ilçemizdeki eğitimin kalitesinin yükseltilmesine ka.

Google Haberlere Abone ol
Eğitimcilerden Başkan Taşçı'ya tebrik ziyareti

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, şube müdürleri Hüseyin Aksakal, Mustafa Kirenci ve çeşitli okulların müdürleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, "Vereceğiniz destek ile ilçemizdeki eğitimin kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

Eğitimciler; ilçenin okullaşma bakımından çok yol katettiğini, bunun yanı sıra pek çok özel okula da ev sahipliği yaptığını, eğitimin kalitesinin gittikçe arttığını ifade ettiler.

Belediye Başkanı İshak Taşçı da geçtiğimiz günlerde Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları sohbette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Samsun'da bir okul yaptırmak istediğini, bunun da en iyi Atakum'a yakışacağını konuştuklarını belirtti. Taşçı, "İlçemizi her alanda kalkındırmak, hizmet vermek için bu göreve talip olduk. Eğitim de bu alanlardan birisidir. Ben bu konuda üzerime düşen bütün görevi üstlenmeye hazırım. Odalar Birliği tarafından Samsun'da yapılması düşünülen 40 derslikli okulu, ilçemize almak için Başkan Murzioğlu ile fikir birliğine vardık. Bu nedenle okulumuza uygun birarsa arıyorduk. Sizinle birlikte oturur, yer konusunda çeşitli öneriler içeren bir çözüm yolu buluruz. Onu da Başkan Murzioğlu ile paylaşırız. Kabul görürse, ilçemiz nitelikli bir okula daha kavuşmuş olur." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar