Eğitimciler yılın stresini attı

Kırıkkale Eğitimciler Derneği (KEDER), Bahşili Celal Bayar piknik alanında aileleriyle birlikte piknik düzenleyerek yıl sonu stresi attı. Şenlik havasında geçen pikniğe yaklaşık 250 kişi katıldı. Öğrencilerin de katıldığı etkinlikte,...

Google Haberlere Abone ol
Eğitimciler yılın stresini attı

Kırıkkale Eğitimciler Derneği (KEDER), Bahşili Celal Bayar piknik alanında aileleriyle birlikte piknik düzenleyerek yıl sonu stresi attı.

Şenlik havasında geçen pikniğe yaklaşık 250 kişi katıldı. Öğrencilerin de katıldığı etkinlikte, çeşitli oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirildi.

Öğrenci ve öğretmenleri piknikte buluşturarak yorgunluklarını bir nebze olsun attırmanın mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Dernek Başkanı Ramazan Gögüş, öğretmenlere ne yapsalar az olduğunu söyledi. Dernek olarak bu tür etkinliklerle, her zaman öğretmen ve öğrencilerin yanında olacağını belirten Gögüş, bu yıl ikincisi düzenlenen pikniğinin geleneksel olarak devam edeceğini açıkladı. Bu yıl uzun bir sınavlar maratonunun bulunduğunu açıklayan Gögüş, tüm öğrencilere sınavda başarı dileyerek, tercih döneminde adaylara ücretsiz rehberlik yapacakları sözünü verdi.

CİHAN

Yorumlar