Eğitim gönüllülerinin yaptırdığı anaokulu törenle açıldı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Özel Minik Kelebekler Anaokulu törenle açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Eğitim gönüllülerinin yaptırdığı anaokulu törenle açıldı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Özel Minik Kelebekler Anaokulu törenle açıldı. İsabey Mahallesi, Şehit Polis Metin Tavaslıoğlu Caddesi'ndeki anaokulunda düzenlenen törene Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Tören, anaokulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Okul Müdürü Eda Akay, yaptığı konuşmada öğrencilerin ve idareci olarak kendilerinin çok heyecanlı olduğunu söyledi. Kaymakam Boyacı ise, “Eğitimin birinci basamağı olacak bu anaokulunda, onlarca yavrumuza başta sağlık, huzurlu uzun ömürler, hayırlı gelecekler temenni ediyorum. Okulumuzda yavrularımızı en iyi şekilde eğiteceksiniz, topluma faydalı bireyler olarak, daha daha evveli ilkokul sıralarına hazırlıklı olarak buradan göndereceksiniz.” dedi. Okul idarecilerine ve emeği geçenlere teşekkür edilerek açılış yapıldı. CİHAN

Yorumlar