Eğitim gönüllüleri, imkanı kısıtlı öğrencilere burs vermek için kermes düzenledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde eğitim ve çevre gönüllüleri maddi imkanı kısıtlı öğrencilere burs vermek için el işi, çeyiz ve gıda kermesi düzenledi. Manavgat Çevre ve Diyalog Derneği (MAÇED) ile Manavgat Eğitimciler Derneği'nin (MADER)...

Google Haberlere Abone ol
Eğitim gönüllüleri, imkanı kısıtlı öğrencilere burs vermek için kermes düzenledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde eğitim ve çevre gönüllüleri maddi imkanı kısıtlı öğrencilere burs vermek için el işi, çeyiz ve gıda kermesi düzenledi. Manavgat Çevre ve Diyalog Derneği (MAÇED) ile Manavgat Eğitimciler Derneği'nin (MADER) Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği el işi, çeyiz ve gıda kermesinin 4 gün süreceği belirtildi.

MAÇED'in 6'ncı el işi, çeyiz ve gıda kermesine Manavgat'ta yerleşik yaşayan yabancılar ile tatile gelen turistler yoğun ilgi gösterdi. Kermese gelen turistlere kermesle ilgili Rusça, İngilizce ve Almanca dillerinde bilgilendirildi.

MAÇED Başkanı Hatice Canan, yaptığı açıklamada, MAÇED ile MADER'in Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği kermesin 4 gün süreceğini söyledi. Canan, kermesin ilk 2 gününün MAÇED, son iki gününün ise MADER'in ürün sergilemesi yapacağını söyledi.

Kermeste sergilenen ürünleri hazırlanmasının bir ay önceden başladığını belirten Canan, kermesten elde edilecek olan gelirin maddi imkanı kısıtlı öğrencilere burs olarak verileceğini kaydetti. Canan, "Kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. El işi sergisinde hanımların uzun uğraşlar sonucu hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri var. Kermes gelirlerini öğrencilere burs olarak vereceğiz. Bir öğrencimizin yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize." dedi. CİHAN

Yorumlar