Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu futbolda şampiyon oldu

Isparta'da Ortaokul Yıldız Öğrenciler kategorisi futbol maçlarında Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu futbolda şampiyon oldu

Isparta'da Ortaokul Yıldız Öğrenciler kategorisi futbol maçlarında Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu şampiyon oldu.

Isparta il ve ilçelerinde faaliyet gösteren ortaokullar arasında gerçekleşen futbol maçlarında Süleyman Demirel Ortaokulu ‘en çok gol atan en az gol yiyen’ takım olma ünvanına sahip oldu. Isparta Mavikent Ortaokulu’nu yenerek yarı finale çıkan takım, finalde ise Isparta Mustafa Şener Ortaokulu takımını yenerek Isparta şampiyonu ilan etti. Süleyman Demirel Ortaokulu oynadığı maçlarda 20 gol atarak en çok gol atan takım oldu. Yine 4 gol yiyerek en az gol yiyen takım olma ünvanına sahip oldu.

Şampiyonluk başarısını paylaşmak isteyen öğrenciler kazandıkları kupa ile Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sporu ve sporcuları her zaman desteklediklerini dile getiren Kaymakam Yalçın Yılmaz, öğrencilere hedeflerinin ne olduğunu sordu. Öğrenciler ise bu soruya karşılık olarak hem okuyup hemde sporcu olmak istiyoruz şeklinde cevap verdi.

3-4 Nisan tarihlerinde yapılacak olan bölge maçları içinde hazırlıklara başladıklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Özongun, Kulüpte oynayan futbolcular ile okul takımında oynayan futbolcuların yarışmasının zor olduğuna dikkatleri çekerek daha çok çalışacaklarını ve bölgeden galibiyetle geleceklerini söyledi.

Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu ise, “Takım iyi, biz öğrencilerimize güveniyoruz. Bölgede iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz.” dedi.
Hasan Tiryakioğlu, Oynadıkları maçlarda velilerin öğrencileri yalnız bırakmadıklarını çok büyük desteklerini gördüklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar