Eğirdir, 5. Motosiklet Festivali'ne hazırlanıyor

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Mototalya organizasyonu ile bu yıl 5.'si düzenlenecek Motosiklet Festivali 29 Mayıs-1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2014 yılının ilk motosiklet festivali Altınkum plajında yapılacak. Festival...

Google Haberlere Abone ol
Eğirdir, 5. Motosiklet Festivali'ne hazırlanıyor

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Mototalya organizasyonu ile bu yıl 5.'si düzenlenecek Motosiklet Festivali 29 Mayıs-1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2014 yılının ilk motosiklet festivali Altınkum plajında yapılacak. Festival boyunca çeşitli etkinlikler, yarışmalar, sürpriz hediyeler, Kamp ateşi ve konserler düzenlenecek. Festivale katılım ve kamp alanı ücretsiz olacak.

Antalya Mototalya Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, şenliklere Türkiye'nin dört bir yanından katılım olduğunu belirterek, "Festival için hazırlıklarımız sürüyor. Bundan önceki yıllarda yaptığımız etkinliklerin bir benzerlerini bu yılda yapacağız, sürpriz hediyelerimiz, sanatçılarımız ve yarışmalarımız olacak tüm Eğirdir halkını ve motor sever halkımızı bu etkinliklere davet ediyorum.” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de festivalin ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. CİHAN

Yorumlar