Egemen Bağış Darülaceze’deki iftarda Erdoğan için destek istedi

Eski bakan Egemen Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi. Yemeğe Darülaceze’de kalan vatandaşların yanı sıra dini cemaat temsilcileri ile bazı sanatçılar da katıldı. Bağış, yemek sonrası yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Egemen Bağış Darülaceze’deki iftarda Erdoğan için destek istedi

Eski bakan Egemen Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi. Yemeğe Darülaceze’de kalan vatandaşların yanı sıra dini cemaat temsilcileri ile bazı sanatçılar da katıldı. Bağış, yemek sonrası yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için destek ve dua istedi.

Eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış eşi Beyhan Bağış’la birlikte Darülaceze’de iftar yemeği verdi. Yemeğe, Ermeni Patrik Vekili Aram Ateşyan ile Süryani Kadim Toplumu Ruhani lideri Yusuf Çetin’in de aralarında bulunduğu dini cemaat temsilcileri, bazı sanatçılar ile Darülaceze’de kalan vatandaşlar katıldı. Eşiyle birlikte masaları dolaşan Egemen Bağış Darülaceze sakinleriyle kısa süreli sohbet etti. Ezanın okunmasıyla yemeğe geçildi.

Yemek sonrası salondakilere hitap eden Egemen Bağış, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı. Bağış,cumhurbaşkanını halkın doğrudan seçeceğini hatırlatan Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek ve dua istedi. Bağış, “1923’te başlayan İstiklal mücadelesi inşallah 10 Ağustos 2014 tarihinde istikbal mücadelesine dönüşecek.” diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Bağış, cumhurbaşkanlığı seçimi hemen bayram sonrasına denk gelmesi sebebiyle iftar ve sahur programlarında da bu konunun konuşulmasının normal olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar