EGD Spor tatilde hız kesmedi

Bursagaz EGD Basketbol Takımı, 36 oyuncusu ve 3 antrenörü ile birlikte okulların tatile girmesiyle çalışmalarına daha da hız kazandırdı.

Google Haberlere Abone ol
EGD Spor tatilde hız kesmedi

Bursagaz EGD Basketbol Takımı, 36 oyuncusu ve 3 antrenörü ile birlikte okulların tatile girmesiyle çalışmalarına daha da hız kazandırdı. Genç sporcular, tatil boyunca yoğun basketbol eğitiminin yanı sıra İngilizce ve Matematik derslerinde de eğitim gördü. Gönüllü öğretmenler tarafından verilen dersler Pilot Sanayi İlköğretim Okulu’nda iki hafta boyunca aralıksız devam etti.

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, EGD olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Derneğimiz aracılığıyla belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmak maksadıyla çeşitli etkinliklerde çocuklarımız ile bir araya geliyoruz. Derneğin isminden de anlaşılacağı üzere eğitime ve çocuklara yatırım yapıyoruz. 2005 yılında kurulan bu derneğimiz ile 9 yıldır Bursa’ya yarar sağlayan çok sayıda faaliyetler gerçekleştirdik. Spor alanında da gençlerimizle buluşma zamanı gelmişti. Şimdi de spor kulübümüzde bulunan gençlerimizi en güzel şekliyle yetiştirebilmek için çalışıyoruz. Onları sadece sporda değil, okullarda gördükleri eğitimleri de pekiştirmeleri amacıyla çeşitli eğitimleri almalarını sağlıyoruz. sporun yanı sıra eğitimlerini de destekliyoruz.”

Toplumsal yaşama gerçek anlamda değer katmak amacıyla, destek verdiğimiz faaliyetlerin toplum tarafından benimsenmesi, içselleştirilmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Çerçi, “Eğitim, kültür ve sanatın yanı sıra spora verdiğimiz destek ile genç nesillerin gelişimine destek oluyoruz.” dedi.

Sporun önemine değinen Çerçi, spora verdikleri diğer desteklerden de bahsederek Bursa’da sporun tüm branşlarına destek vermeye devam edeceklerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Düzenlenen eğitimlerin kendileri için büyük faydası olduğunu belirten sporcular, bu konuda kendilerine destek sağlayan Bursagaz yetkililerine teşekkür ettiler. CİHAN

Yorumlar