Eflani'de şehit aileleri ve şehitler unutulmadı

Karabük Eflani Kaymakamı Tolga Özdemir, şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi.8 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Eflani ilçesinde program düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Eflani'de şehit aileleri ve şehitler unutulmadı

Karabük Eflani Kaymakamı Tolga Özdemir, şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi.

8 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Eflani ilçesinde program düzenlendi. Anma programı Atatürk anıtına, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı tarafından çelenk konulması ile başladı. Daha sonra İMKB Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen anma programına geçildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tüm şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalara geçildi. Eflani İMKB Çok Programlı Lisesi müzik öğretmeni Hüseyin Yaşar'ın yönetiminde sunulan oratoryonun ardından Çanakkale Zaferi ile ilgili sinevizyon gösterisi izlenildi.

Protokol tarafından resim, kompozisyon, şiir ve İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Şehit aileleri, Kaymakam Tolga Özdemir, protokol ve askerler ile beraber öğle yemeğinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nda tabldottan yemek yedi.
Yemeğin ardından Kaymakam Özdemir, şehit ailelerinin sorunlarını dinledi. İlçe Jandarma Bölük Komutanı Rıfat Göktürk'te şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar