Eflani Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenleyecek

Karabük’ün Eflani Müftülüğü tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum programı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Eflani Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenleyecek

Karabük’ün Eflani Müftülüğü tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum programı belli oldu. Eflani Müftüsü Mehmet Günaydın, 14 Nisan'da başlayıp 20 Nisan'da sona erecek olan program kapsamında bilgi verdi.

    Müftü Günaydın, "14 Nisan Pazartesi günü Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik Ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç.Dr İsmail Karagöz, 'Hz peygamber(SAV), Din Ve Samimiyet' konulu konferans verecek. 15 Nisan Salı ilçedeki okullar ziyaret edilerek öğrencilere Kutlu Doğum anlatılacak ve hediyeler verilecek. 16 Nisan Çarşamba günü ilçe cezaevine gidilecek. 17 Nisan Perşembe, bayanlara yönelik konferans olacak. 18 Nisan Cuma günü ilçede görev yapan imam hatiplerimizin maddi katkılarıyla hazırlanan Kutlu Doğum aşının ikram edilecek. Aynı gün Karabük Kızılay Kan Merkezi yetkilileri kan bağışı kampanyası için ilçede kan toplayacak. Hafta içinde şehit ailelerini, yatalak hastaları ziyaret edeceğiz." dedi.

    Günaydın, “Kurum olarak 11 Nisan Cuma gününden itibaren Kutlu Doğum davetiyelerimizi başta Kaymakamımız olmak üzere, daire amirlerine, parti teşkilatlarına ,sivil toplum kuruluşlarına ve esnaflarımıza dağıttık. Onlardan isteğimiz bizleri bu hafta boyunca yapmış olduğumuz etkinliklerde yalnız bırakmamaları. Ben biliyorum ki Eflani halkı bizleri hiçbir programımızda yalnız bırakmadı bunda da bırakmayacak. Şimdiden Kutlu Doğum Haftalarını kutluyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar