Eflani Lisesi mehteran bölüğü kurdu

Karabük’ün Eflani ilçesindeki İMKB Çok Programlı Lisesi mehteran bölüğü kurdu.    Yaklaşık bir ay önce kurulan ve aralıksız çalışmalara devam eden mehteran bölüğü, 16 öğrenciden oluşuyor. Eflani Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Eflani Lisesi mehteran bölüğü kurdu

Karabük’ün Eflani ilçesindeki İMKB Çok Programlı Lisesi mehteran bölüğü kurdu.

    Yaklaşık bir ay önce kurulan ve aralıksız çalışmalara devam eden mehteran bölüğü, 16 öğrenciden oluşuyor. Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’un katkıları ile oluşturulan grup, ilk gösterisini yaptı. Öncelikle ilk ve ortaokulların bahçelerinde yaptıkları gösterileriyle hem öğrenci hem de velilerden büyük ilgi gören Eflani İMKB Çok Programlı Lisesi Mehteran Bölüğü, daha sona lise bahçesinde final yaptı.

    Eflani Kaymakamı Tolga Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tırkız, Şube Müdürü Mehmet Selim Şahin, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin büyük beğeni ile izlediği programda Osmanlı ruhu canlandırıldı. Okul Müdürü Hüseyin Işıklar, “Okulumuza mehter takımının kazandırılmasında en büyük katkı şüphesiz Eflani Belediye Başkanımız İbrahim Ertuğrul'dur. Başkanımıza, çalıştırıcı Müjdat Gül´e ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

CİHAN

Yorumlar