Eflani iftarda buluştu

Eflani ilçesinde, geleneksel olarak her yıl Ramazan ayının son haftasında düzenlenen iftar, belediye açık düğün salonunda verildi. Organizasyonluğunu Belediye Başkanlığı'nın üstlendiği iftara, Eflani ilçe protokolünün yanı sıra Karabük...

Google Haberlere Abone ol
Eflani iftarda buluştu

Eflani ilçesinde, geleneksel olarak her yıl Ramazan ayının son haftasında düzenlenen iftar, belediye açık düğün salonunda verildi.

Organizasyonluğunu Belediye Başkanlığı'nın üstlendiği iftara, Eflani ilçe protokolünün yanı sıra Karabük il merkezinden ve diğer ilçelerden yoğun katılım oldu.

İftar sonunda bir konuşma yapan Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, “Katılanlara teşekkür ediyorum, ilçemizde huzur, bolluk, bereket hakim, elbette biz bunlara şükür ediyoruz, ancak bir taraftan da matemimiz var, İslam coğrafyasında yaşanan zulüm kan ve gözyaşının durmayışı her yıl yenilerinin eklenmesi, gerçekten içinde bulunduğumuz huzur ortamında bir taraftan da yas tutmamıza sebep oluyor. Gazze’de Siyonizm’in Müslüman kardeşlerimizin üzerinde yapmış olduğu müthiş bir zulüm var, adeta devlet eliyle terör işleniyor, yüzlerce din kardeşimiz orada şehit ediliyor. Ben bu mübarek günler hürmetine Cenabı Allah'tan kan ve göz yaşının durmasını, zulmün bitmesini arz ediyorum. Ramazan'ın hürmetine, yapılan duaların hürmetine ve bayramın hürmetine bu kan ve göz yaşı son bulur diye düşününüyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar