Edremit'te 16. Uçurtma Şenliği

Her yıl geleneksel olarak Zeytinli Dalyan sahilinde yapılan Uçurtma Şenliği’nin 16.’sı, 4 Mayıs Pazar günü Edremit Belediyesi tarafından düzenlenecek. Gün boyu sürecek olan şenlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak.Edremit’in...

Google Haberlere Abone ol
Edremit'te 16. Uçurtma Şenliği

Her yıl geleneksel olarak Zeytinli Dalyan sahilinde yapılan Uçurtma Şenliği’nin 16.’sı, 4 Mayıs Pazar günü Edremit Belediyesi tarafından düzenlenecek. Gün boyu sürecek olan şenlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Edremit’in Zeytinli Mahallesi’nde, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel olarak yapılan Uçurtma Şenliği’nin 16.’sı bu yıl Edremit Belediyesi’nin organizasyonunda Dalyan sahilinde gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz hafta sonu hava muhalefeti nedeniyle bir hafta ertelenen uçurtma şenliği, 4 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de başlayacak ve katılımcı miniklere çeşitli hediyeler dağıtılacak. Ayrıca, çocuklar için gün boyunca çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlenecek.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçeyi, kapatılan mahalle ve beldeleri ile birlikte bir bütün olarak gördüklerini belirterek, “Belde ve köylerimizdeki geleneksel etkinlikleri devam ettireceğiz. Zeytinli Mahallemizde 15 yıldır düzenli olarak yapılan uçurtma şenliğini sürdürüyoruz. Pazar günü tüm çocuklarımızı ve ailelerini Zeytinli-Dalyan sahiline bekliyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar