Edremitli 81 yaşındaki İzzet Muhsinoğlu dokuz gündür kayıp

Balıkesir’in Edremit ilçesinde oturan 81 yaşındaki İzzet Muhsinoğlu'ndan, geçen pazartesi gününden beri haber alınamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Edremitli 81 yaşındaki İzzet Muhsinoğlu dokuz gündür kayıp

Balıkesir’in Edremit ilçesinde oturan 81 yaşındaki İzzet Muhsinoğlu'ndan, geçen pazartesi gününden beri haber alınamıyor. Aile yakınlarından edinilen bilgiye göre Tuzcumurat Mahallesi Yahya Kaptan Caddesi'nde yalnız yaşayan Muhsinoğlu, pazar akşamı Akçay beldesindeki kızının yanına gitti. Pazartesi kahvaltıdan sonra bankadan emekli maaşını çekip evine döneceğini söyledi. Edremit'teki torunları Emre Döver ve Merve Donat, dedeleri dönmeyince polise haber verdi. Akçay Emniyeti ekiplerinin mobese görüntülerini incelemesinden bir sonuca ulaşılamadı. Akçay, Güre ve Edremit’te aramalar devam ediyor.

Torunlarından Donat, "Pazar günü Edremit'te evden çıkıp Akçay’daki kızına gidiyor. Pazartesi aylığını bankadan çektikten sonra bir daha gören olmuyor. Polise, jandarmaya müracaat ettik, hepsi arıyor ama dokuz gündür hiçbir yerden haber çıkmıyor. Artık bir hayırlı haber bekliyoruz. Hepimiz ailece çıktık, geceleri de aradık. İnsaniyet namına görenlerin haber vermesini bekliyoruz." dedi.
Geceleri aramalara katılan torun Döver ise, "Dedem dokuz gündür kayıp. İnsaniyet namına kim gördüyse, duyduysa bir şekilde polise, jandarmaya veya telefonla ulaşabilir, yani Allah rızası için bize ulaşsınlar, çünkü başka çaremiz kalmadı. Bir yerlerden haber bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Aile yakınları, İzzet Muhsinoğlu'nu gören veya yerini bilenlerin, insaniyet namına güvenlik güçlerine ya da 0266 372 26 44 ve 0536 842 81 57 numaralı telefonlara haber vermesini istedi. CİHAN

Yorumlar