Edremit Belediye Başkanı Saka Köstenceli öğrencileri ağırladı

Edremit Anadolu Lisesi’nin kardeş okul projesi kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen, Romanya’nın Köstence şehrindeki Murfatlar Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti. Saka, misafirlerine ilçenin kültür...

Google Haberlere Abone ol
Edremit Belediye Başkanı Saka Köstenceli öğrencileri ağırladı

Edremit Anadolu Lisesi’nin kardeş okul projesi kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen, Romanya’nın Köstence şehrindeki Murfatlar Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti. Saka, misafirlerine ilçenin kültür elçiliğini yaptı. Murfatlar Lisesi Müdürü Sorin Dimitru Cernaianu ile beş öğretmen ve on öğrenciden oluşan heyet, buradaki kardeş öğrencileriyle bölgeyi gezdi.

Edremit Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Davut Çengel, ziyarette yaptığı konuşmada kardeş okul öğrencilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Başkan Saka’ya da okula ve kardeş okul projesine sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür plaketi verdi. Murfatlar Lisesi Müdürü Sorin Dimitru Cernaianu ise, “Türkiye’de ve Edremit’te bulunmaktan son derece mutluyuz. Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz, bizi en iyi şekilde misafir ettiler. Buradan güzel anılarla ve mutlu bir şekilde ayrılmış olacağız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar