Edirne’de zincirleme trafik kazası

Edirne’de 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, insan ve araç yoğunluğunun en fazla olduğu Londra Asfaltı Atatürk anıtı karşısında meydana geldi.Orduevi Kavşağı’ndan Ziraat Bankası Kavşağı’na...

Google Haberlere Abone ol
Edirne’de zincirleme trafik kazası

Edirne’de 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, insan ve araç yoğunluğunun en fazla olduğu Londra Asfaltı Atatürk anıtı karşısında meydana geldi.

Orduevi Kavşağı’ndan Ziraat Bankası Kavşağı’na doğru seyreden Arşalus Kayır’ın kullandığı 34 UD 1491 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 plakalı aracın önündeki diğer araçlar da birbirine girdi. Kazada, Fehim Gümüş’ün kullandığı 22 DE 468, Oğuz Büyüker’in kullandığı PP 3377 AT plakalı araç hurdaya döndü. Kadir Şen’in kullandığı 22 AK 631, Mehmet Berksun Öykü’nün kullandığı 22 AE 198, Gökhan Gürgen’in kullandığı 22 T 0401 plakalı araçlarda da maddi hasar meydana geldi. Hurdaya dönen 34 UD 1491 plakalı aracın sürücüsü yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın, şehrin en kalabalık noktasında meydana gelmesi nedeniyle insanlar olay yerine akın etti. Cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, bir yandan olayla ilgili çalışma yaparken, bir yandan da meraklı izleyicileri uzaklaştırmak zorunda kaldı. Ancak polisin tüm uyarılarına rağmen biraz uzaklaşan vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak görüntü almaya çalıştı. Yapılan çalışmaların ardından araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırıldı. Araçların kaldırılmasıyla trafiğe kapatılan yol yeniden açıldı.

CİHAN

Yorumlar