Edirne'de yılın bürokratı, meslektaşlarıyla vedalaştı

İçişleri Bakanlığı’nın 13 Şubat tarihindeki genelgesi ise merkeze alınan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, meslektaşlarıyla vedalaştı.

Google Haberlere Abone ol
Edirne'de yılın bürokratı, meslektaşlarıyla vedalaştı

İçişleri Bakanlığı’nın 13 Şubat tarihindeki genelgesi ise merkeze alınan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, meslektaşlarıyla vedalaştı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı. Bakanlığın son genelgesi ile merkeze alınan Emniyet Müdürü Cemil Ceylan görevini yerine atanan merkez Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’a devretti.
Devir teslim töreninde konuşan Cemil Ceylan, meslek büyüğü ve abisi olan Rahmi Baştuğ’u daha önce tanıdığını belirterek aynı dairenin çatısı altında bir arada çalıştıklarını söyledi.
Baştuğ’un çok emin bir insan olduğunu vurgulayan Ceylan, “Çalışkan bir insan, geçmişteki hizmetlerini biz yakinen biliyoruz. Edirne’de çok güzel hizmetler verecektir. Çok güzel çalışmaları olacaktır. Bizden daha ileriye bu hizmeti götüreceğine inanıyorum. Hem müdürümüze hem de teşkilatımıza başarılar diliyorum. Allah kaza bela vermesin.” dedi.
Görevi devralan yeni Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Cemil Ceylan’ın Edirne’de çok güzel hizmetler verdiğini belirtti.
Baştuğ, “Bu hizmet bizim de hizmetimiz. Yani Cemil beyin de benim de yaptığı hizmet esasında devletin hizmetidir. Hepimiz devlet memuru olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmekle mükellefiz. Cemil bey de mutlaka kapasitesi, kültürü, bilgisi ile elinden gelenin fazlası ile yapmıştır. İnşallah biz de yapmaya çalışacağız. Cemil beye, bana ve vatana hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Cemil Bey bundan sonra daha iyi yerlerde görürüz. Temenni ve niyazım odur.” açıklamasını yaptı.
Devir teslimin ardından Ceylan, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan polisleri, amirleri, şube müdürleri ve emniyet müdürleriyle vedalaştı.
Ceylan, Edirne’nin yeni Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ tarafından çiçeklerle uğurlandı.
2007 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nda Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ceylan, Haziran 2010 tarihinde 1.Sınıf İl Emniyet Müdürü olarak Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na atandı.
Buradan Temmuz 2010 tarihli İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Kilis Emniyet Müdürü olarak atanan Ceylan, Kasım 2011 tarihinde ise Edirne Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmişti.
Yaklaşık 2 yıl 3 ay bu görevi yürüten Ceylan, İçişleri Bakanlığı’nın son genelgesi ile merkeze atandı.
Edirne Televizyonu tarafından bu yıl, yılın bürokratı olarak seçilen Ceylan'a plaketi, Sağlık Bakanı ve Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu tarafından verilmişti.
CİHAN

Yorumlar