Edebali: Sorunlar bir sonraki nesle kalmasın diye aday olduk

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin mevcut sorunlarının bir sonraki nesle kalmaması için göreve talip olduklarını belirterek, "Bu amaçla 100 proje açıkladık.

Google Haberlere Abone ol
Edebali: Sorunlar bir sonraki nesle kalmasın diye aday olduk

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin mevcut sorunlarının bir sonraki nesle kalmaması için göreve talip olduklarını belirterek, "Bu amaçla 100 proje açıkladık. Hepsinin merkezinde insan var." dedi.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte güne Yıldırım Belediyesi Spor Müdürlüğü'nü ziyaret ederek başlayan İsmail Hakkı Edebali, Park Bahçeler Müdürlüğü, Hasta Yakınları Oteli'ni ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Cazibe Merkezi, Hayvan Barınağı ve Fen İşleri Müdürlüğü’nü de dolaşıp belediye çalışanlarıyla görüştü.

Ardından Yunusemre Mahallesi’ne giden Edebali, yerel seçimlere bir hafta kaldığını hatırlattı. Edebali şunları kaydetti: "5 yıl boyunca seçilecekler yönetimin başında olacaklar. Seçeceğiniz belediye başkanının projelerine bakın. İnsana yaklaşımı, dünya görüşü, dünyadaki gelişmeleri takip edip etmediği, size bir vizyon sunup sunamadığı, bunlara dikkat edin. Ben 22 yıldır siyasetin içindeyim. Toplumun bütün kesimlerini temsil eden belediye meclis üyesi adaylarımızla Yıldırım’a talibiz. Yıldırım’ın problemleri, bir sonraki nesle, çocuklarımıza kalmasın diyoruz. 100 proje açıkladık. Hepsinin merkezinde insan var. Bazı projeler gençlere bazıları kadınlara, bazıları çevreye ilgili projeler. Ancak öncelik kadınlarımızın ve gençlerimizin. Her 5 mahalleye kreş düşünüyoruz. Evlilik okulu düşünüyoruz. Engellilerimiz için projelerimiz olacak. Engellilerine sahip çıkan bir hükümet var. Engelli eğitim merkezleri oluşturacağız. Engelli dernekleri burası ile odaklı olacak."
CİHAN

Yorumlar