Edebali: Muhtarlar, vatandaşla, belediye arasında bağ kuruyor

AK Parti Yıldırım Belediye başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, mahalle muhtarlarının vatandaşla belediye arasında en önemli bağ olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Edebali: Muhtarlar, vatandaşla, belediye arasında bağ kuruyor

AK Parti Yıldırım Belediye başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, mahalle muhtarlarının vatandaşla belediye arasında en önemli bağ olduğunu söyledi. Edebali, “Halkımızın durumu hakkında bilgiyi yaşanan sıkıntıları ve vatandaşlarımızın isteklerini hemen ileten muhtarlarımız vatandaşlarımıza en önemli hizmeti yapmış demektir." dedi.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve teşkilat mensuplarıyla Namazgâh Mahallesi Muhtarı Nedim Serbestol’ü ziyaret eden İsmail Hakkı Edebali, seçimler öncesinde yapılan ziyaretlerin, halkın teveccühünün gerçekleşmesi ve belediye başkanlığı görevine gelmesinin ardından da süreceğini söyledi. Edebali, "Vatandaşlarımızla aramızda en önemli bağlardan birisi muhtarlarımız. Bizler halkımızın ne durumda olduğunu sıkıntıları yada istekleri nasıl diye sorguladığımızda halkımızdan öğrenemeyebiliriz. Çünkü insanımızda koşul ne olursa olsun sıkıntıyı dışa vurma gibi bir alışkanlık yok. Mütevazi ve insani değerleriyle öne çıkan toplumumuz güçlük karşısında bile sesini yükseltmemeye talep etmemeye özen gösterir. Burada muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Halkın sesi ve sıkıntıların isteklerin iletilmesi noktasında muhtarlarımızla diyaloğumuzu daha da artırmamız lazım." diye konuştu.

ESNAF EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR

İsmail Hakkı Edebali ve beraberindekiler Namazgah Mahalle Muhtarlığı’nın ardından Gökdere’de bulunan oto tamirhanelerini ziyaret etti. İsmail Hakkı Edebali, ekonomide canlılığın korunması ve sürdürülebilir duruma gelmesinde küçük işletme sahibi esnaf ve sanatkarların büyük rol oynadığını dile getirdi. Edebali şunları kaydetti: "Kriz anlarına en kolay uyum sağlayan esnaf kardeşlerimiz adeta ekonominin can damarı gibidir. Esnaf her zaman halkımızın içinde, halkla beraber yaşayan kesim. Halk tarafından sevilir, güvenilir ve tercih edilir. Esnafın bulunmadığı sokak ıssızdır, esnaf sokağı korur, bir hareket kazandırır.Esnafla aramızda daima birebir, sıcak ve güvene dayalı bir ilişki vardır. Bizim yönetim anlayışımızda da ilçe esnafımızın şehrin yöneticilerinden beklentileri yeni bakış açıları ve projelerle karşılanacak."

CİHAN

Yorumlar