Eczacılar, eczacı Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

30 Mart yerel seçimlerinde Samsun Alaçam Belediye Başkanı seçilen Ecz. Hadi Uyar’ı meslektaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir zaman zarfında ziyaretlerin ardı arkası kesilmeyen Ecz. Hadi Uyar’ı Alaçam’daki eczacı...

Google Haberlere Abone ol
Eczacılar, eczacı Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

30 Mart yerel seçimlerinde Samsun Alaçam Belediye Başkanı seçilen Ecz. Hadi Uyar’ı meslektaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir zaman zarfında ziyaretlerin ardı arkası kesilmeyen Ecz. Hadi Uyar’ı Alaçam’daki eczacı meslektaşları Ecz. Sunay Çakır, Ecz. Burak Bayrak, Ecz. Gamze Oyar ve Ecz. Gülşah Alkan ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

    Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Kurumlar arasındaki iyi ilişkinin ilçeye ve insanlara hizmet konusunda çok iyi bir yansıma olduğunu belirtmek isterim. Ben öncelikle bir eczacı olarak yıllardır beraber aynı ilçenin insanlarına hizmet ettik, şimdi ise bu insanların bana olan öz güvenini kazanarak Alaçam’a Belediye Başkanı seçildim ve bundan sonra ise tüm ilçeye hizmet etmek ve onların sıkıntıları benim sıkıntım olarak görüp bu yolda devam edeceğini dile getirdi. Bu tür işler biraz fedakârlık ve zaman ister, İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır düsturu içinde mutlaka bu tip hizmetlerde bulunmak gerekiyor. Bu makamlar hem tescil ettiği camia açısından hem de bulunduğu İlçe ve ülkemiz açısından önemlidir."’ dedi.

CİHAN

Yorumlar