Eczacılar bu yıl da yaşlıları unutmadı

Adana Eczacı Odası yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Huzurevi'nde kalan yaşlılar ile Güneş Restoran'da bir araya gelerek yemek yedi.

Google Haberlere Abone ol
Eczacılar bu yıl da yaşlıları unutmadı

Adana Eczacı Odası yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Huzurevi'nde kalan yaşlılar ile Güneş Restoran'da bir araya gelerek yemek yedi.

Eczacı Odası'nın, yaşlılar haftasında geleneksel hale getirdiği yaşlılar buluşmasına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör’de katıldı.

Oda işlerinin yanı sıra sosyal sorumluluklarını da aksatmadıklarını belirten Eczacılar Odası Genel Sekreteri Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da değerli büyüklerimizle bir araya gelip, ellerini öpmek istedik. Yaşlılarımızı kendi ortamlarından ayrı bir yerde ağırlayarak, hem onlara bir değişiklik sağlamayı hem de üyelerimizle buluşturmayı amaçladık. Onları mutlu edebildiysek, ne mutlu bize.“ diye konuştu.

Eczacıların huzurevi sakinleri ile birlikte vakit geçirebilme adına düzenledikleri etkinliği çok anlamlı bulduğunu ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, “Eczacı Odası yöneticilerine yaşlı insanlarımızı mutlu etme adına verdikleri bu yemek ve manevi anlamda gösterdikleri çaba için çok teşekkür ediyorum. Eczacılarımızın en azından senede 2-3 kez daha merkezimizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.” dedi.

Birlikte yenilen yemeğin ardından huzurevi sakinlerinden Mehmet Özeroğlu, seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleriyle katılımcıları coşturdu. Geleneksel yaşlılar haftası buluşmasında huzurevi sakinlerinin el emeği ile hazırladıkları teşekkür plaketini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör tarafından Eczacı Odası Genel Sekreteri Ö. Mürsel Yalbuzdağ'a verildi.



CİHAN

Yorumlar