Ebe ve hemşireler gününde duygulu anlar yaşandı

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Midyat Devlet Hastanesi tarafından 12 Mayıs Hemşire ve Ebeler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Programda duygulu anlar yaşandı.Matiat Otelde düzenlenen geceye; Kaymakam Oğuzhan Bingöl,...

Google Haberlere Abone ol
Ebe ve hemşireler gününde duygulu anlar yaşandı

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Midyat Devlet Hastanesi tarafından 12 Mayıs Hemşire ve Ebeler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Programda duygulu anlar yaşandı.

Matiat Otelde düzenlenen geceye; Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı, Başsavcı Adnan Küçüyumuk, Ağır Ceza Reisi Sezgin Güverçin, Belediye Başkan Vekili Mehmet Taş, İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş, Mardin Halk Sağlığı Müdürü Nurettin Özdener, Hastane Başhekimi Opr. Dr. Bilal Arıkan, merkez ve ilçe hastane yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Oğuzhan Bingöl, “Sürekli sağlık hizmeti istediğimiz ve hayatımızdaki en değerli varlıklarımızı emanet ettiğimiz siz değerli çalışanlarımızın bu gününü ben yürekten tebrik ediyorum. Hastane ve sağlıkta yaşanan gelişmelerden dolayı Türkiye’de insanlar artık sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabiliyorlar. Bu konuda siz değerli çalışanların emeği çok büyük. Bizler zaman zaman sağlıkla ilgili beklentilerimiz vatandaş olarak çok yüksek olduğu için sizlere karşı kırıcı olabiliyoruz. Ama bu kendi sevdiklerimizin daha iyi hizmet alabilmesi içindir. Ben bunu halkımız adına yürekten söyleyebilirim. Sizler bizim için değerli olmazsanız, biz kendimizden bile kıskandığımız en değerli varlıklarımızı size emanet etmezdik. Allah sizleri bizim başımızdan eksik etmesin. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı ise sağlık hizmetinin çok zahmetli bir görev olduğunu belirtip, "Tüm hemşire ve ebe arkadaşlarımızın gecelerinin güzel geçmesini diliyor, en kötü günlerinin böyle geçmesini diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yılın ebesi olarak Şefika Yıldırım’ın seçilmesi sırasında duygulu anlar yaşandı. Midyat’ın en çok sevilen ve neredeyse yüzlerce vatandaşın ‘Sevimli anne’ olarak bilinen Yıldırım’ın plaketini Hastane Başhekimi ve Yöneticisi Opr. Dr. Bilal Arıkan’ın elinden aldı. Bu sırada Arıkan, Yıldırım’ın elini öpüp plaket vermesi salonda alkış tufanı kopmasına sebep oldu. Program düzenlenen eğlenceyle son buldu. CİHAN

Yorumlar