E-5'teki kanlı tartışmada trafik bir süre durdu

Maltepe E-5 karayolunda bir kamyonet sürücüsü ile jip sürücüsü yol verme yüzünden tartıştı.

Google Haberlere Abone ol
E-5'teki kanlı tartışmada trafik bir süre durdu

Maltepe E-5 karayolunda bir kamyonet sürücüsü ile jip sürücüsü yol verme yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası jip sürücüsü kamyonetin önünü keserek sürücüsünün yanında oturan kişiyi silahla vurarak ağır yaraladı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesi sırasında E-5 bir süre trafiğe kapattı.

Olay Mlatep'de E-5 karayolu üzerinde meydana geldi. Alına bilgiye göre, bir mobilya firmasında çalışan Caner Karagöz ve Ahmet Yiğit, işyerlerine ait bir araçla seyir halindeyken 34 KJ 476 plakalı jip sürücüsü Ahmet Ö. (64) ile tartıştı. Yol verme nedeniyle çıkan tartışma sonucunda iki araba maddi hasar meydana geldi. Bu sırada jipinden inen Ahmet Ö., silahı ile çevreye ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği kamyonette bulunan Ahmet Yiğit (25) göğsünden ağır yaralandı. Sürücü Ahmet Ö. ve yanındaki kız kardeşi Fatoş A. ise arabaya binerek kaçtı. Yiğit, arkadaşı tarafından kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, çevredekilerin ifadesiyle olaya karışan 34 KJ 476 plakalı aracın izini sürerek Ahmet Ö.'ye ulaştı. Ahmet Ö. ve kaçarken jipi kullanan kız kardeşi Fatoş A.'yı gözaltına aldı. Zanlılar, ifadesi alınmak üzere Maltepe Asayiş Büro'ya getirildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

CİHAN

Yorumlar